Om ranking

Follow us:

Brøndby Strand Tennisklub

Om BSTs Interaktive rangliste


Formålet med BSTs interaktive rangliste er at øge fælleskabet i klubben, fremme at flest muligt får nogle gode tennisrelationer og gøre det lettere for, især nye medlemmer, at finde nogle at spille med.

 

Tanken er at man kan bruge ranglisten som anledning til at spille med flere forskellige makkere og at man ud fra disse venskabelige dyster hurtigt kan finde dem man spiller mest lige med og klinger med socialt.

 

Konceptet er enkelt, alle medlemmer kan deltage ved at de skriver resultatet af en single kamp. Ranglisten er kønsopdelt i håb om af flere piger/ damer ønsker at være med.

 

En anden fordel er at træningsholdene på sigt vil blive inddelt på baggrund af ranglisten og trænerens vurdering, så antallet af deltage på træningsholdene bliver jævnt fordelt. Dette vil bevirke en gennemsigtig og naturlig inddeling efter niveau så alle får mest muligt ud af træningen. Af praktiske årsager gælder kun singlekampe til BSTs interaktive rangliste.

 

Desuden bruges BSTs interaktive rangliste til at sætte SLTU ranglisten for dem der ønsker at spille holdturnering.

 

Man bestemmer selv hvor mange kampe man vil spille. Vi kan kun opfordre til at spille så meget som muligt og dele resultaterne samt de mange sjove tennisoplevelser her på siden.