Reglement

Follow us:

Brøndby Strand Tennisklub

Reglement


1) Alle resultater skrives i formular boksen her på siden og den interaktive rangliste opdateres løbende herunder på ikke fastsatte dage.


2) Udgangspunktet for den interaktive rangliste ved sæsonstart er taget fra den officielle BST rangliste.


3) Når man står på den interaktive rangliste kan man udfordre 5 pladser op. Dvs. er du nr. 17 på ranglisten kan du udfordre pladserne op til og med nr. 12 på ranglisten osv.


4) Vinder man over en der er højere placeret rykker man op over den man vandt over. Taber man til en der er højere placeret beholder begge deres plads på den interaktive rangliste.


5) Er man endnu ikke på den interaktive rangliste, skal man spille en kamp for at blive placeret på listen. I så fald kan man udfordre hvem man vil og bliver placeret over denne hvis man vinder den første kamp. Taber man den første interaktive rangliste kamp, placeres man nederst på ranglisten.


6) Hvis begge spillere endnu ikke er på den interaktive rangliste placeres de som hhv. nederst og næstnederst på listen.


7) Har man spillet flere kampe mod den samme i denne sæson, afgøres placeringen af hvem der har vundet flest indbyrdes kampe i denne sæson, eller hvem der vandt sidst ved lige mange vundne indbyrdes kampe (hold gerne statistik på indbyrdes kampe).


8) Nægter man gentagende gange at modtage udfordringer fra en lavere rangerende betragtes kampen som vundet af den lavere rangerende.


9) Det er vinderens ansvar at indberette reultatet i formularen.