Motionsafdelingen

Follow us:

Brøndby Strand Tennisklub

Motionsafdelingen


Motionsafdelingen er den største afdeling i klubben. Afdelingen består af personer, som f.eks. ønsker at spille med fast makker(e), dem der spiller på klubbens motionshold, samt de der deltager i alle klubbens sociale tilbud.


Uanset om du er den ene eller anden type, så er du meget velkommen, og du kan deltage i det omfang, som du har lyst til. Motionsarrangementer er for motionister, men også for klubbens øvrige medlemmer; dog kan der være aldersbegrænsning og niveau-inddeling på enkelte arrangementer.


Der er motionsaften hver tirsdag - klik her for nærmere information. Motionsaften er et oplagt sted at lære andre spillere at kende.


Introtræning er et tilbud til alle nye BST-medlemmer, for at de kan få den bedste start i klubben. Vi starter med de grundlæggende ting såsom ketchergreb og grundslag (forhånd, baghånd, serv etc.).


Vi starter introtræningen 4 gange i udendørssæsonen, medio maj og evt i medio august, lige efter at der er blevet afholdt åbent hus. Tillige er der mulighed for at få mere introduktion hver tirsdag på bane 6. Der er dog sommerpause i juli måned.


Nærmere om træningsdatoer kan du læse om på linket træningstider. Du kan også kontakte motions-formanden.


I tilfælde af regn: Tennis spilles også i regnvejr, så som hovedregel er der træning. Men det kan have regnet så meget, at banerne ikke kan tåle, at der spilles på dem. Er du i tvivl kan du kontakte træneren.


Savner du en tennismakker? Så er du meget velkommen til at kontakte motionsformanden, som vil prøve at være dig behjælpelig med at finde en makker. Alternativt kan du også skrive til webmaster der vil lægge en notits på hjemmesidens opslagstavle for dig. Skriv dit navn, tlf.nr. samt niveau (nybegynder, øvet etc.).


Hold øje med opslagstavlen i klubhuset eller her på hjemmesiden, da alle motionsarrangementer slås op disse steder, og DE ER OGSÅ FOR DIG. Om vinteren kan information hentes på hjemmesiden alene, da klubhuset er lukket i indendørssæsonen.


I indendørssæsonen har vi ikke en klubaften men en klubdag. Det er hver lørdag fra kl. 14 - 18, hvor vi spiller minitennis i Søholthallen. Minitennis er tennis på badmintonbaner med en stor skumbold. Det er god træning af kondition og grundslag. Minitennis starter i oktober. Væske og evt. mad skal selv medbringes.


Faste aktiviteter for motionister kan være:


* Åbningsturnering

* Klub "tennis" tur til udlandet

* Intern Cup

* Handikapturnering

* Skt. Hans turnering

* Motionsholdkampe

* Klubmesterskaber

* Afslutningsturnering

* Klubfest og meget mere